Hjertelig velkommen til min blogg!


I dag har jeg valgt å innta horisontalen i sengen, på mitt deilige varmeteppe! Her ligger jeg å drikker «proteinsmothie» og har tenkt til å bli frisk! Klar til kamp mot kroppens inntrengere.

Dagen i dag brukes til å pusle med nye prosjekter som jeg så smått har kommet i gang med. Fra jeg begynte på Akashaskolen i mars og frem til i dag, har det skjedd så mye spennende at jeg rett og slett bare må fortsette videre mens jeg er i siget. Jeg har nemlig en drøm, en drøm som bare er min!

Langt der fremme har jeg et hemmelig mål. Et mål som lyser mot meg i det fjerne. Mellom meg og dette målet er det tett skog, åpne sletter, høye fjell og kanskje ukjent hav. Så er det altså slik at veien blir til mens man går. Hvordan dette målet fremstår helt konkret i detalj vet jeg faktisk ikke selv enda. Jeg aner konturene og kjenner varmen fra et lys jeg vet vil lede meg fremover.

Det meste av livet har jeg levd analytisk, planleggende og målrettet. Nå skal jeg forsøke en annen vri. Jeg har gjort noen valg, staket ut en litt annen kurs og er moden for ny læring. Jeg følger noen delmål så jeg ikke mister kursen helt når vær og vind røsker som hardest. Jeg skal hele tiden forsøke å være bevisst tilstede, så jeg kan ta med meg de gaver og utfordringer som måtte dukke opp underveis.

Så, for de som har lyst til å følge med på denne reisen eller titte innom i ny å ne, er jeg nå kommet så langt at jeg offisielt ønsker å inviterer de som vil inn i «varmen». Med fantastisk støtte og hjelp fra venner og familie har jeg tatt steget og begynt å blogge.

Jeg vil rette en spesiell takk til min referansegruppe som kommer med konstruktive tilbakemeldinger og til min korrekturleser og språkvasker!

Denne bloggen er en av flere utfordringer på veien der jeg nå tar nye og famlende steg. Det har vært litt prøving og feiling i oppstarten, men nå begynner det hele å ta form. Det vil selvfølgelig komme endel justeringer underveis. Det er det som er meningen.

Veien er målet!

DSCN1492 (1)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s