Dagen i dag skal brukes til litt «oppussing» av kropp og sjel!


Så her sitter jeg i go´stolen min. Jeg har fått servert kaffe og frokost og er innsmurt med ansiktsmaske! Føttene er allerede pleiet. Jeg har i den senere tid begynt å bruke Lush sine produkter. Fersk håndlaget kosmetikk, miljøvennlig og naturlig!

De som tror at jeg er svært opptatt av utsende, og ikke kjenner meg bedre, tar skammelig feil. Dette skjer faktisk svært sjelden, men nytes når det skjer!

Onsdag er det en tur til Larkollen Hudpleie og Aromaterapi for å fjernet «pelsen på leggene» og pynte litt opp i ansiktet. Fredag er det frisørtime hos Larkollen frisør, som skal sørge for en perfekt klipp og selskapsfrisyre! Wenche Øra er en mester som får det til å bli akkurat som jeg ønsker.

Ikke bare er dette deilig luksus, men en forberedelse til bryllupsfest i helgen! Skal man feire kjærligheten og to mennesker som knytter troskapsbånd, er det stas å pynte seg litt ekstra.

Uken som kommer blir litt hektisk, men veldig koselig. Dagen i dag skal jeg bare nyte! Ha en strålende søndag alle sammen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde: LUSH

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s