Hvordan lage en enkel middag med økologisk lammekjøttdeig!


Når fryseren er full av økologisk kjøtt, er det gøy å prøve seg på nye retter. Utgangspunktet for dagens middag var lammekjøttdeig. Kjøleskapet bugnet ikke akkurat over av grønnsaker, men jeg fant frem squash og purre. Sammen med kokte linser ville jeg lage en enkel hverdagsmiddag.

Jeg begynte med å steke squash og krydret den med Italiensk krydderblanding. Alt krydderet jeg bruker er økologisk. Så freste jeg opp purren og blandet denne sammen med squashen. Lammekjøttdeigen ble stekt med salt og hvit pepper, mens linsene kokte opp. De fleste ingrediensene med nøytral smak, fordi jeg ønsket å fremheve smaken av lam.

Jeg har alltid elsket sauser med masse smak og mye fløte og laget dem fra bunnen. Etter vi la om kostholdet er det blitt lite bruk av sauser til middagen. Den er erstattet med kryddersmaker, smør eller en ”dash” med rømme.

Jeg brukte omtrent 45 minutter på matlagingen. I all enkelthet ble middagen servert pyntet opp av noen grønne blader av mynte.

Resultatet var smakfullt!

IMG_0973

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s