Prosessrapport med kreative vri!


IMG_1204

For litt over en måned siden begynte jeg å utfordre meg selv på kreativitet. Målsettingen var, i tillegg til å bli mere kreativ, å bruke dette til planlegging og dokumentasjon av prosessen i prosjektet mitt; ”Ved Veiskillet”.

Det har i det siste gått endel bestillinger til firmaer som har spesialisert seg på ulikt tilbehør innenfor Lifeplanning, fotoalbum og scrapbooking. Det er utrolig hvor mye som finnes, men det koster selvfølgelig en del penger. Det å få disse pakkene i posten har vært utrolig spennende, nesten som julaften og bursdag på en gang!

IMG_1015

Dette er året der ”Nina-Elizabeth prøver seg på ting hun ikke kan”. Derfor har jeg tatt et enda større steg.

Jeg har bestilt meg utstyr til akvarellmaling!

Nå har ikke jeg som mål å bli kunstner, kun leke meg med farger! Jeg har vel knapt tatt i tegneblyanter eller pensler siden barneskolen. Dette er litt skummelt, men også utrolig spennende. Målet er å lage endel av tilbehøret til Lifeplanning, fotoalbum og scrapbooking selv, så det ikke koster så mye.

Som en del av hele prosjekt; ”Ved Veiskillet”, har jeg også begynt å skrive dagbok. Korte oppsummeringer hver kveld. Her omtales alt som har skjedd i løpet av dagen, spesielt opp mot planlegging og progresjonen av prosjektet. På denne måten ser jeg hvordan jeg jobber, hva jeg kan bli bedre på og hva som fungerer bra.

Med Lifeplanning, fotoalbum, scrapbooking og dagbok, har jeg altså kombinert prosjektplanlegging og prosessrapport med kreativ utvikling. Veldig annerledes enn jeg har jobbet tidligere, men utrolig spennende!IMG_1098

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s