Kokoskuler uten gluten, laktose og sukker.


IMG_2732

Hakkes opp i foodprosessor:

2 dl mandler

1 dl valnøtter

 

Ha i følgende:

1,5 dl kokos masse

3 ss kakao

1 ss sukring gold

1 ts vaniljepulver

¼ ts salt

75 gr. Cocosa

Revet skall og presset saft fra en appelsin

 

Kan byttes ut med:

  • 2 ss sort kaffe
  • 1 ts lakrisrotpulver
  • 1 klype chili
  • likør

 

Rør alt sammen til en masse, sett denne i kjøleskapet i ca. 15 minutter.

Rull ut i kokosmasse. Kokoskulene oppbevares i kjøleskap. Holdbarhet er ca. 1 uke.

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s