Om meg

Mitt navn er Nina-Elizabeth. Jeg er født i 1966, og har vokst opp på Kongsberg. Mesteparten av mitt voksne liv har jeg tilbragt i Oslo. I alle år har jeg lengtet etter den dagen jeg kunne flytte ut av byen. Det tok nøyaktig 26 år, i perioder kjentes dette ut som ganske lange år. Nå bor jeg i Larkollen, og her stortrives jeg!

Jeg er utdannet sosionom, med videreutdanning i veiledning og ledelse. I over tyve år har jeg jobbet med mennesker og endringsarbeid både offentlig og privat.

Parallelt har jeg jobbet med min egen selvutvikling. De fleste av oss møter utfordringer det kan være nyttig å få hjelp til i løpet av et langt liv. De senere årene har jeg jobbet mye via intuisjon og klarsyn.

Denne erfaringen har gitt meg en unik mulighet til å kombinere formell utdannelse med mer utradisjonell kunnskap. Med disse verktøyene ønsker jeg møte mennesker som vil ha en endring i livet. Mennesker som ser etter nye måter å takle sine utfordringer på.

Jeg bruker intuitiv coaching og clairvoyant reading for å gi deg  muligheten til å finne dine utfordringer. Hvordan du best kan møte hverdagen med din egen styrke, og din egen kraft. Som alle instrumenter jevnligs trenger å stemmes, trenger vi mennesker hjelp til å finne tilbake til grunntonen i oss. Finne de ressurser vi ble født med!

Min bakgrunn!

DSCN1977

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s